2011. június 26., vasárnap

SCITEC NUTRITION zsírégető 8g / tasak. - Jelenlegi ára: 190 Ft

Carni-FX
A Carni-FX egy igen nagy adag L-karnitin hatóanyagot tartalmazó pezsgő formula, amely acetil-L-karnitinnel is meg van erősítve. Ez a hatóanyag kombináció párosítva a legfejlettebb pezsgő formula beviteli rendszerrel a legjobb karnitin terméket eredményezi.
A Carni-FX használatától várható előnyös hatások
Maximalizált hatásfokú és sebességű felszívódás!
Gyorsítja a zsír elégését!
Segíti a diétát!
Energizáló hatású!
Teljesítménynövelő hatású!
Fokozza a regenerációt!
Javítja az állóképességet!
Serkenti a vérkeringést!
Csökkenti a koleszterinszintet!
Segíti a szív- és agyműködést!
A spermiumok minőségét, életképességét is javítja!
Magas élvezeti érték!
A Carni-FX egy high-tech zsírégető és energizáló karnitin/ALC transzport-rendszer. A két hatóanyagot talán már nem nagyon kell bemutatni az aktív sportéletet elők számára, akik biztonságos módon akarják fokozni a zsírlebontást és energizálni az edzésüket. A Carni-FX nem csak sima L-karnitint tartalmaz magas dózisban (1500 mg), hanem annak acetil-L-karnitin (ALC) testvérét is. Az ALC is fontos szerepet játszik a testben, többek között fokozza az acetilkolin termelést és stimulálja a protein és membrán foszfolipid szintézist. Így az ALC-nek komoly öregedés ellenes és tápanyag partícionáló hatása van (a jó helyekre épülnek be a tápanyagok), és remekül kiegészíti a karnitint. A Carni-FX esetében is a pezsgő formulációk előnyei érvényesülnek, névlegesen a hatékonyabb, gyorsabb felszívódás, a jó ízű ital élvezhetősége, és a pontos adagolás lehetősége.
Adagolás
Mikor: (1) 1 tasak 60 perccel edzés előtt éhgyomorra.
(2) Ha nincs edzés, akkor egy étkezés előtt 60 perccel éhgyomorra.
Mennyit: Napi 1 tasak Carni-FX gyakorlatilag biztosítja a szokásosan javasolt maximális dózist, tehát a 2000 milligramm karnitint.
Milyen folyadékkal: Csakis vízzel.
Mennyi folyadékkal: Tasakonként 300 ml vízzel.
Kombinálási tipp
A zsírégetés ideje alatt a fehérje bevitel kiemelt fontosságú, így protein turmixal mindenképpen érdemes a Carni-FX formulát kombinálni (ajánlat: Anabolic Whey). Továbbá érdemes együtt szedni valamilyen aktív, bizonyos fokig termogén zsírégetővel, mint a Thermo-X, Thermo-FX, vagy a ReForm, illetve a Tea-X és/vagy az Alpha Burn yohimbine formula.


Jelenlegi ára: 190 Ft

Az aukció vége: 2011-06-30 17:55
. SCITEC NUTRITION zsírégető 8g / tasak. - Jelenlegi ára: 190 Ft